01 / 04

Tech Tube

TechTube contine o serie de tutoriale care ofera suport si educatie pentru produsele Gemalto Sentinel.

Vezi tutoriale pentru:

Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati aici.

02 / 04

Tech Tube

TechTube contine o serie de tutoriale care ofera suport si educatie pentru produsele Gemalto Sentinel.

Vezi tutoriale pentru:

Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati aici.

03 / 04

Tech Tube

Tech Tube

TechTube contine o serie de tutoriale care ofera suport si educatie pentru produsele Gemalto Sentinel.

Vezi tutoriale pentru:

Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati aici.

04 / 04

Tech Tube

Tech Tube

TechTube contine o serie de tutoriale care ofera suport si educatie pentru produsele Gemalto Sentinel.

Vezi tutoriale pentru:

Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati aici.

Protectie pentru aplicatii Android

Obtineti maximum de profit din produsele pentru Android?
Cautati un mod simplu de protectie pentru software care sa va ajute sa cresteti astfel afacerea?

Sentinel SL - chei de protectie software

Sentinel SL -  cheia virtuala de protectie care este instalata si stocata pe sistemul utilizatorului. Sentinel SL se bazeaza pe tehnologia de protectie a cheilor Sentinel HL si ofera securitatea cea mai robusta disponibila pe piata. Solutia cu chei SL ofera o varietate de optiuni de licentiere si permite distributia electronica a programelor software (prin internet, email, descarcare online etc). Astfel sunt reduse costurile operationale si timpul ramas pana la lansarea pe piata a produselor software.

Beneficiile cheilor de protectie bazate pe software:

 • Ofera protectie bazata pe software impotriva copierii ilegale atunci cand nu poate fi aleasa protectia bazata pe hardware (dongle).
 • Suporta distributia electronica a produselor software (Electronic Software Distribution – ESD) care va permite sa vindeti produsele software prin Internet.
 • Activarea este instantanee. End-userii isi pot descarca imediat licenta si pot sa inceapa sa utilizeze programul software cu functionalitatea licentiata.
 • Conexiunea online cu end-userii va permite sa obtineti datele de inregistrare ale utilizatorilor in scopuri de marketing.

Activarea produselor cu utilizarea cheilor software Sentinel SL
Atunci cand se alege activarea produselor bazata pe chei software, programele sunt activate si pot fi utilizate numai dupa ce este realizata o tranzactie pe Internet. Utilizatorul transmite electronic o cheie unica de produs furnizata de vanzatorul de software prin serverul remote - Sentinel LDK EMS Server. Producatorul trimite inapoi o cheie Sentinel SL care contine termenii de licentiere. Cheia Sentinel SL se instaleaza pe calculatorul utilizatorului si activeaza produsul software. Sentinel EMS API inclus in pachetul Sentinel LDK permite integrarea cu sistemele back-end de tip ERP sau CRM.

Activare Sentinel SL

Beneficiile cheilor de protectie Sentinel SL, bazate pe software:

 • Ofera protectie bazata pe software in cazurile in care nu se doreste protectia bazata pe hardware
 • Suporta distributia electronica a produselor software (Electronic Software Distribution (ESD) care va permite sa vindeti produsele software prin Internet
 • Activarea este instantanee. Utilizatorii isi pot descarca produsul software si pot sa inceapa sa-l utilizeze imediat cu functionalitatea licentiata
 • Conexiunea on-line cu utilizatorii va permite sa obtineti datele de inregistrare ale utilizatorilor pentru scopuri de marketing. 

Brosura Sentinel SL
Descarcati aici brosura de prezentare si aflati mai multe despre cheile Sentinel SL. >>

Solicitare pentru Sentinel LDK

 

Sentinel EMS

Sentinel EMS - o solutie bazata pe web care ofera producatorilor de software o unealta centralizata pentru toate functiile de management al licentelor software si drepturilor de utilizare.

Sentinel EMS ofera o interfata simpla pentru sistemele "back office" si o varietate de functii avansate de colectare a datelor si raportare. Aceste caracteristici permit dezvoltatorilor sa imbunatateasca operatiunile de business. Prin intermediul lui Sentinel EMS producatorii de software pot imbunatati experienta utilizatorilor finali si pot sa-si maximizeze profitabilitatea.

Sentinel EMS este complet integrat cu Sentinel RMS, dar a fost proiectat sa suporte orice sistem de licentiere. Solutia EMS furnizeaza clientilor un mijloc de a gestiona centralizat sisteme diferite de licentiere si ofera o singura interfata consistenta pentru angajati, parteneri si utilizatori finali pentru gestiunea licentelor software propri. Design-ul simplu concentrat pe caracteristici si compatibilitatea sistemului cu tehnologiile moderne faciliteaza lansarea si utilizarea lui Sentinel EMS deopotriva pentru producatorii de software, parteneri si utilizatori finali.  

Sentinel EMS 230 8

CARACTERISTICI SI BENEFICII:

Interfata pentru managementul centralizat al licentelor software
Sentinel EMS permite producatorilor de software sa imbunatateasca capacitatile de gestiune a ciclului de viata, sa reduca costurile de suport si sa sustina experienta utilizatorului final prin oferirea unei singure interfete consistente pentru angajati, parteneri si utilizatori finali deopotriva pentru gestiunea drepturilor si licentelor software. Sistemul se caracterizeaza printr-un portal al vanzatorului bazat pe roluri, o vizibilitate crescuta pentru parteneri si distribuitori si un portal de servicii proprii pentru utilizatorii finali.

Simplificarea functiilor de executie si licentiere
Sentinel EMS permite clientilor sa simplifice functiile operationale, manuale si consumatoare de timp pentru raportare si conformitate pe parcursul intregului ciclu de viata al licentei. Automatizarea executiei, activarii si proceselor de gestiune ale licentelor permite clientilor sa maximizeze profitabilitatea si sa imbunatateasca operatiunile de business. Utilizand Sentinel EMS, clientii pot crea si aloca dintr-o singura miscare pachete cu drepturi pentru activare viitoare pentru retaileri si distribuitori, reducand costurile de productie si permitand distribuitorilor sa opereze mult mai independent ca inainte.

Activarea si drepturile produsului, colectarea datelor si raportarea
Sentinel EMS permite gestiunea, vanzarea si un marketing mai eficient al produsului prin furnizarea caracteristicilor colectarii de date si raportare care permit clientilor sa previzioneze mai precis innoirile, actualizarile si cifrele bugetului, precum si sa determine modul in care produsele sunt lansate si utilizate. Optiunile de colectare a datelor de inregistrare a utilizatorilor, urmarirea drepturilor si monitorizarea tendintelor de activare imbunatatesc nu numai eficienta si intoarcerea investitiei din vanzari, marketing si gestiunea produsului, dar ofera de asemenea vanzatorilor de software acces direct la utilizatorii finali care activeaza si utilizeaza produsul.

Integrarea flexibila in sistem
Sentinel EMS furnizeaza clientilor un mijloc de a gestiona centralizat sisteme diferite de licentiere si ofera o singura interfata consistenta pentru angajati, parteneri si utilizatori finali pentru gestiunea licentelor software propri, fiind integrat cu Sentinel RMS, dar proiectat sa suporte orice sistem de licentiere. Puteti integra Sentinel EMS direct in sistemele "back office" proprii CRM si ERP sau puteti realiza o implementare a inter-sistemului de comunicare precum un ESB.

O solutie enterprise completa pentru gestiunea si licentierea software-ului cu Sentinel RMS
Cand este combinat cu Sentinel RMS, cea mai buna solutie enterprise pentru drepturile de licentiere din industrie, Sentinel EMS ofera o solutie completa pentru gestiunea si executia licentelor. Sentinel RMS reprezinta un set robust de instrumente concentrat pe flexibilitate si scalabilitate. RMS ofera suport pentru orice model de licenta dorit, de la modelele singulare, concomitente si masurate, la modele orientate pe servicii. Creat pentru a gestiona caracteristici si capacitati in sistemele hardware precum si in aplicatiile corporative de retea, Sentinel RMS este utilizat deopotriva de catre unii dintre cei mai mari vanzatori de software si producatori de echipamente din industrie. In plus, RMS prezinta suport pentru o gama larga de sisteme de operare şi platforme.

Conectorul SAP pentru Sentinel EMS
Stabilirea unei interfete puternice intre sistemul care genereaza si gestioneaza licentele si drepturile dumneavoastra software si sistemul SAP ERP propriu este o parte vitala a oricarei solutii de licentiere de succes si poate oferi o imagine nepretuita, din interior, a clientilor dumneavoastra.

 

Sentinel RMS

Sentinel RMS  - o solutie solida de activare si fortare a licentierii oferind producatorului de software control si vizibilitate asupra modului in care aplicatia software este lansata si utilizata. Avand ca obiectiv un management scalabil si flexibil al licentei. Sentinel RMS este ideal pentru aplicatii utilizate de companii de dimensiune de la medie la larga.

rmsdemoImplementarea RMS ofera posibilitatea incheierii de contracte de licentiere cu scopul de a obliga la respectarea de termeni si conditii prin care se poate gestiona produsul. In completarea reducerii piratajului, RMS va permite sa oferiti cu usurinta o varietate de modele de licente, flexibilizarea pretului si pachetelor in care este oferit produsul.

In combinatie cu Sentinel EMS, SafeNet’s enterprise-oriented, Web-based management system, Sentinel RMS ofera o solutie completa pentru gestiunea licentelor si obligarea respectarii lor.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati aici.

 

Sentinel Cloud

Prima si singura solutie de licentiere pentru software si management a drepturilor in cloud

 

Sentinel® Cloud este o solutie completa de licentiere si management a drepturilor pentru producatori de software cu livrare on premise sau in cloud. Ofera producatorilor de software uneltele necesare pentru a construi un catalog de produse versatil, pentru a oferi utilizatorilor acces la modul de utilizare a produsului, contorizarea utilizarii acestuia si adaptare la utilizare in cloud.

Producatorii de software care licentiaza produsele si serviciile in cloud se pot bucura prin utilizarea Sentinel Cloud de urmatoarele beneficii:

 • Colectarea datelor privind utilizarea si introducerea de modele de pret cu plata inainte sau dupa livrare – Cu Sentinel Cloud, producatorii de software pot colecta date de utilizare precise si pot afla care sunt cele mai populare caracteristici ale aplicatiilor. Datele colectate ajuta la luarea deciziilor strategice si dezvoltarea de produse care pot corespunde cel mai bine nevoilor utilizatorilor. In completare, accesul la datele de utilizare permit dezvoltatorilor de aplicatii sa extinda modelele de business prin introducerea unor optiuni variate de preturi bazate pe consum.
 • Crearea unor pachete noi si oferirea de produse de tip à la carte – Utilizarea Sentinel Cloud’s Entitlement Management System (EMS), dezvoltatorul de software poate combina caracteristici software si poate defini o varietate de pachete unice de produse. Astfel, producatorii de software pot permite utilizatorilor sa achizitioneze caracteristici à la carte astfel incat sa nu fie restrictionati la achizitionarea pachetului software cu intregul pachet de caracteristici. Acest lucru deschide noi oportunitati de vanzare catre clienti pentru care ofertarea intregului pachet este neconvenabila.
 • Autorizarea accesului la software de pe orice dispozitiv, fortand in acelasi timp respectarea termenilor de licentiere – Producatorii de software care utilizeaza Sentinel Cloud nu mai trebuie sa lege un produs software de o masina, pot lega in schimb produsul de un anumit utilizator. Acest lucru ofera flexibilitate in autorizarea accesului utilizatorilor la software, ruland pe desktop, laptop, tableta, smartphone sau alte dispozitive. In acelasi timp, Sentinel Cloud ofera protectie fata de abuzul de credentiale asigurand ca doar utilizatorul licentiat acceseaza aplicatia de pe mai multe dispozitive.

Sentinel LDK - free download

test sentinel ldk

Acum puteti testa gratuit cea mai noua versiune a solutiei Sentinel LDK cu chei dongle Sentinel HL si chei Sentinel SL.

HASP PRO
Sentinel sl
Sentinel Cloud
Sentinel LDK

Sentinel LDK

Descarcati un LDK gratuitTestati gratuit solutia de monetizare oferita de catre Gemalto Sentinel.

Solicitati acum un kit Sentinel LDK gratuit.

Suport tehnic

Suport tehnic gratuitSuport tehnic pentru produsele si solutiile Sentinel si HASP.

Descarcati cele mai recente drivere pentru solutiile Sentinel.

Solicitati suport tehnic aici.

Urmariti-ne si pe:

facebook
twitter
googleplus
blogger
Go to top