SafeNet Sentinel ofera producatorilor de software o solutie completa si cuprinzatoare de monetizare care satisface nevoile de dezvoltare a organizatiilor.

Sentinel Cloud Services

SentinelCloud ProductImage

Aduce in mediul Cloud experienta dobandita de catre Gemalto in domeniul licentierii software si managemetului drepturilor. Construit pe baza experientei de peste 30 de ani, dar conceput de la baza pentru a indeplini cerintele livrarii in cloud, Sentinel Cloud Services este singura solutie completa si testata din industrie pentru SaaS Management si monetizare in cloud pentru software. 

Sentinel LDK

Sentinel LDK Box demo

Sentinel License Development Kit (LDK) este o solutie cuprinzatoare pentru monetizarea software, solutie care completeaza caracteristicile solutia de protectie la copiere pentru software si a proprietatii intelectuale cu  capacitatile de management a licentelor oferite de platforma EMS, un sistem bazat pe web, pentru managementul drepturilor. Sentinel LDK ofera trei produse de protectie din clase diferite, cum ar fi Sentinel HL, Sentinel SL si Sentinel CL. Indiferent de modul de livrare, fizic, in cutie, integrat in dispozitive high-tech, oferite electronic sau livrate ca si serviciu, tipurile noastre de protectie acopera toate aceste optiuni. 

Sentinel RMS

Sentinel RMS Box   

Sentinel RMS este o solutie robusta pentru impunerea conditiilor de licentiere oferind producatorilor si distribuitorilor de software control si vizibilitate asupra modului in care  sunt utilizate aplicatiile lor. Concentrat asupra unui management scalabil si flexibil al licentelor, RMS este ideal pentru aplicatii rulate in medii industriale de dimensiune medie si mare. Implementarea RMS ofera partajare intre contractul de licenta in ceea ce priveste respectarea termenilor si conditiilor prin care sunt gestionate produsele. In completare, pentru a reduce riscul de piratare, RMS va permite sa oferiti o varietate mare de modele de licenta pentru flexibilizarea pretului si modului de livrare a produselor. Atunci cand este combinat cu Sentinel EMS, sistemul de management bazat pe web, Sentinel RMS ofera o solutie completa pentru managementul licentelor si controlul licentelor software.  

Sentinel EMS

 Sentinel EMS Box 1

Sentinel EMS este o solutie bazata pe web care ofera producatorilor de software o unealta pentru centralizarea tuturor licentelor si functii pentru managementul acestora, oferind o interfata simpla cu sistemele de tip back office si o varietate de functii pentru colectarea datelor si raportare. Aceste caracteristici permit clientilor sa-si imbunatateasca operatiunile legate de afaceri si imbunatatind de asemenea experienta utilizatorului final si maximizand profitabilitatea. Complet integrat cu Sentinel RMS, dar cu o arhitectura care suporta orice sistem de licentiere, Sentinel RMS  ofera clientilor  posibilitatea de a centraliza sisteme diferite de licentiere si o singura, interfata completa catre angajati, parteneri si utilizatori finali, cu scopul gestionarii licentelor. Sistemul este simplu, orientat pe caracteristici si compatibil cu tehnologiile moderne, facand Sentinel EMS usor de instalat si utilizat de catre producatorii de software, partenerii lor si utilizatori. 

Sentinel Embedded Solutions

Sentinel LDK and RMS Software Boxes

Gemalto Sentinel ofera diverse solutii de monetizare pentru software, croite specific pentru gestionarea in siguranta a software inglobat in orice piesa hardware - de la aplicatii in retea si dispozitive medicale la dispozitive mobile si echipament industrial de automatizare. Sentinel Embedded Software Monetization ofera producatorilor de dispozitive si echipament toate uneltele de care au nevoie pentru a-si proteja eficient produsele de reverse engineering deschizand in acelasi timp noi posibilitati pentru livrare si maximizarea profitului. 

Sentinel HL Hardware Keys

sentinel hl keys

Sentinel HL keys sunt oferite acum cu un design modern, dar cu mentinerea compatibilitatii cu cheile Sentinel HASP HL si Sentinel SuperPro existente in camp, permitand acestora sa profite de compatibilitatea cu noua generatie de solutii de licentiere  – Sentinel LDK.

Go to top