Solutii pentru valorificarea programelor software (Software Monetization Solutions)

Software monetization inseamna adoptarea oricarei diversitati de masuri de catre o companie dezvoltatoare de software luate in scopul cresterii profitabilitatii proprietatii intelectuale pe care o detine. Fiecare strategie de monetizare (software monetization strategy) este unica. Pentru a maximiza valoarea provenita din oferta de software, strategia luata trebuie sa ia in consideratie fiecare aspect al monetizarii - prezentarea produsului, controlul, managementul si monitorizarea.

Solutiile Gemalto de monetizare (Gemalto Software Monetization solutions) sunt cuprinzatoare si extensibile. De la nivelul de start-up la cel enterprise, o suita completa de produse, incluzand Sentinel LDK, Sentinel EMS, Sentinel RMS si Sentinel Cloud, va permit nu numai sa cresteti afacerea cu software, ci si sa lucrati perfect cu alte produse externe. In completare, puteti apela la expertiza unei echipe specializate in licentierea si managementul aplicatiilor software care va poate asista in procesul de implementare.

Solutiile Sentinel de monetizare pentru software (Sentinel Software Monetization Solutions)

Sentinel este marca cea mai de incredere in industria software pentru solutiile de monetizare sigure, flexibile si de viitor. Portofoliul robust de produse si servicii se adreseaza fiecaruia dintre aspectele ciclului de viata cerut de monetizarea software, de la protectia proprietatii intelectuale si impotriva copierii, la gestionarea catalogului de produse si imbunatatirea ulterioara a experientei utilizatorului. Gemalto este primul si singurul producator care ofera un portofoliu complet de solutii pentru licentierea software si gestionarea drepturilor ce permite monetizarea oricarui tip de software - instalat, embedded sau serviciu in cloud - utilizand orice combinatie de modele de business prin orice canal de vanzare.

Protectie pentru software (Software protection)

O suita de solutii robuste de licentiere cu componente hardware, software si cloud-based proiectate pentru a preveni utilizarea si distributia neautorizata a produselor si serviciilor software, protejand in acelasi timp proprietatea intelectuala de la manipulare pana la reverse engineering.

Monetizare pentru SaaS (SaaS Monetization)

Prima si singura solutie de licentiere pentru aplicatii ruland in cloud (cloud-based) care permite SaaS si altor furnizori de servicii in cloud sa defineasca, dispuna, controleze si urmareasca o oferta de servicii multiple, de la nivelul actual la nivelul viitor.

Licentiere pentru software embedded (Embedded Software Licensing)

O suita completa de solutii pentru licentierea aplicatiilor software si managementul drepturilor proiectata sa protejeze si gestioneze aplicatii livrate ca parte a unui dispozitiv high-tech sau echipament industrial. Utilizata tipic pentru protejarea proprietatii intelectuale si a versiunilor software aflate la utilizator si eficientizarea costurilor cu hardware.

Operatiuni de licentiere pentru software (Software Licensing Operations)

Solutie flexibla, bogata in caracteristici, pentru generarea drepturilor, urmarire si management realizat rapid si cu usurinta atat pentru dezvoltatorul de software, cat si pentru end-user, cu scopul de a reduce costurile si a imbunatatii experienta utilizatorului.

Servicii profesionale pentru licentierea software (Professional Software Licensing Services).

Suita completa de servicii de consultanta si implementare care va pot ajuta sa definiti, aliniati si livrati o strategie de licentiere care sa indeplineasca obiectivele de afaceri si procese operationale unice pentru compania voastra in ceea ce priveste ciclul de viata al produsului licentiat.

Licentiere in medii virtualizate (Licensing in Virtualized Environment)

Prima si singura solutie pentru autorizarea licentierii software si impunerea ei pe masini virtuale.

Go to top