PageBanner LeadInPage 950px v5

 

Obtineti maximum ROI din ofertele pentru Android?
Cautati un mod simplu de protectie pentru aplicatii si cresterea afacerii?

 

Aplicatiile pentru hardware ruland pe Android sunt inglobate in toate tipurile de dispozitive - de la telefoane sau tablete, la aparatura casnica, TV sau masini. Este mai usor ca niciodata sa livrezi aplicatii pentru  aceasta platforma,  dar a devenit semnificativ mai dificil sa previi pierderile in venituri.

Indiferent daca aplicatia ta este pentru o tableta Android care controleaza o masinarie sau o aplicatie high-end de business, castigul nu este ceva pe care sa-l consideri un compromis. Multi producatori de hardware  se indreapta catre solutii care pot gestiona in mod sigur software-ul inglobat in dispozitiv. Acest lucru are un dublu beneficiu protejand proprietatea intelectuala si permitand in acelasi timp sa diferentieze caracteristicile dispozitivului fara sa afecteze perceptia clientului.

Solutiile de monetizare proiectate pentru Android sunt ideale pentru utilizare la distanta. Libertatea si flexibilitatea pe care le permit sunt benefice in ceea ce priveste mentenanta predictiva in instalatiile si masinile industriale, precum ascensoarele sau controlul poluarii, asigurand in acelasi timp ca numai personalul autorizat sa aiba acces la acestea. Solutiile Sentinel’s Software Monetization sunt primele astfel de solutii care permit oricui sa dezvolte aplicatii Android securizate, sa obtina control la distanta si posibilitatea de a controla profitul obtinut.

Beneficiile includ:

  • Protejarea proprietatii intelectuale

Pastreaza in siguranta secretele comerciale impotriva furtului de proprietate intelectuala si reverse engineering.

  • Mobilitate sporita

Capacitatea de a controla fiecare aspect al dispozitivului, indiferent de format sau locatie geografica.

  • Activarea caracteristicilor de la distanta

Activeaza mai multe functionalitati ale dispozitivelor de la distanta, economisind costul ridicat al intretinerii pe site.

  • Imbunatateste experienta utilizatorilor

Integrati aplicatiile Android cu solutiile Sentinel pentru acordarea de licente eficiente si un grad mai mare de satisfactie clientilor.

Pentru mai multe detalii privind implementarea solutiei contactati-ne!

Sentinel LDK - free download

test sentinel ldk

Acum puteti testa gratuit cea mai noua versiune a solutiei Sentinel LDK cu chei dongle Sentinel HL si chei Sentinel SL.

Go to top