Sentinel Software Monetization Products: testeaza gratuit!

 

Credem ca cel mai bun mod de a va spune cat de sigur si cat de usor se utilizeza produsele Sentinel este sa vi le aratam. De aceea va oferim intreaga suita de produse pentru monetizarea software intr-o versiune gratuita de test, astfel incat puteti sa o testati inainte de a cumpara.

Pentru testarea solutiilor de protectie si licentiere pentru software Contactati-ne aici!

 

Test gratuit LDK   

Sentinel License Development Kit (LDK) este o solutie completa de monetizare pentru software care combina functiile de protectie pentru software si proprietate intelectuala cu un Sentinel EMS - sistem de gestiune a drepturilor bazat pe web.   

Sentinel Cloud

SentinelCloud ProductImage

Sentinel Cloud Licensing este o protectie de tip software care este oferita ca solutie in colud. Integrarea Sentinel Cloud in produsul software permite o licentiere centrata pe client, permitand accesul utilizatorului la software de pe orice dispozitiv sau masina virtuala. Acest tip de protectie este ideal pentru producatorii de software care vor sa profite de beneficii precum activarea imediata si automatizata a licentei.

Sentienel RMS   

Sentinel EMS este o solutie web-based, care ofera editorilor de software un instrument centralizat pentru toate functiile de licentiere si gestionare a drepturilor, o interfata simpla sistemelor de back office si o varietate de functii avansate de colectare si raportare a datelor.

Sentinel RMS este o solutie solida de activare si fortare a licentierii oferind producatorului de software control si vizibilitate asupra modului in care aplicatia software este lansata si utilizata. Avand ca obiectiv un management scalabil si flexibil al licentei, RMS este ideal pentru aplicatii utilizate in companii de dimensiune de la medie la larga.

Go to top